WORDPRESS TRAINING

Wil je graag meer zelf doen aan jouw WordPress website en wil je daarom meer van de werking van WordPress weten? Volg dan een WordPress training.
Jouw eigen ideeën zelf implementeren

De kracht van WordPress CMS is de relatief eenvoudig manier van beheren van de content. Vanzelfsprekend vergt dit wel de nodige basis vaardigheid. Dus heb je tijd en zin om zelf meer pagina’s en tekst toe te voegen of aan te passen, dan is het volgen van een basis training of een maatwerk training ons advies.
Wordpress training


De voordelen van een WordPress training

Een beter begrip van de werking van WordPress

Inzicht in de meest belangrijke functies

Kleine aanpassingen zelf kunnen regelen

Vol zelfvertrouwen zelf aanpassingen doen

Geen additionele kosten voor inhuur

Zelf de regie

Aanpassen wanneer jij wil

… ondanks de vele voordelen is het goed om je te realiseren dat je voor sommige wijzigingen mogelijk altijd expertise moet inhuren. In dat geval helpen we jou natuurlijk graag.
Wordpress leren binnen 1 dag


Wij bieden twee WordPress Trainingen aan. Een basis training en een maatwerk training. In de basis training nemen we je van begin tot eind mee in het gebruik van WordPress. We laten je de belangrijkste functies zien zodat jij met het geleerde direct zelf aan de slag kunt. De basis training bieden we aan voor €299 pp (voor iedere extra deelnemer €50 toeslag). De trainingsduur is ca. 4uur.

Daarnaast verzorgen we ook maatwerk trainingen. Dit zijn trainingen die we specifiek afstemmen of jouw wensen. Bijvoorbeeld verdiepingstraining over een bepaald onderwerp.


NEEM CONTACT OP


Wordpress-trainingZelf aan de knoppen dankzij onze WordPress Training


NEEM CONTACT OP