WEBSITE LATEN MAKEN LEEUWARDEN

Een website laten maken voor jouw bedrijf in Leeuwarden, dat is wat je wil. Wij verzorgen een professionele website of webshop voor jou. WEBuildforyou is een webdesignbureau gevestigd in Heerenveen dat onder andere websites maakt voor bedrijven in Leeuwarden, Utrecht, Arnhem, Heerenveen, Leeuwarden en Nijmegen. Een complete website met CMS krijg je al voor slechts € 399,-.
Zichtbaar zijn en makkelijk gevonden worden

Een mooie website is 1 ding. Gevonden worden is iets heel anders. Wij helpen jou niet alleen aan een prachtig online visitekaartje , wij zorgen er ook voor dat jouw website goed vindbaar is in zoekmachines. Jou ontzorgen is ons doel.
website laten maken

Website laten maken Leeuwarden


Gemakkelijk jouw site beheren

Alle websites die wij maken kun je na oplevering zelf heel makkelijk beheren. Je kunt zelf eenvoudig de site voor jouw bedrijf in Leeuwarden of elders in Friesland aanpassen. Als je bijvoorbeeld een tekst wil wijzigen kan dit eenvoudig via het WordPress CMS dat je bij de website krijgt. Ook kun je nieuwe afbeeldingen toevoegen en onbeperkt pagina’s toevoegen aan de site.

Voordelen voor jouw bedrijf in Leeuwarden

  • Complete website vanaf €399
  • Uitbreiding mogelijk, jij bepaalt de prijs
  • Inclusief WordPress CMS voor gemakkelijk beheer
  • Goed vindbaar in zoekmachines
  • Veel extra aanvullende services om jou te ontzorgen

Responsive design

Alle websites die wij maken hebben een responsive design. Dit houdt in dat je website geoptimaliseerd is voor alle mobiele apparaten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je website niet te vinden is op tablets, iPads en smartphones.

Webdesign Leeuwarden

Wil jij een website laten maken voor jouw bedrijf in Leeuwarden en ben je op zoek naar een webbouwer met een non-nonsense aanpak, die met je meedenkt en transparant is in hetgeen ze doen? Dan is WEbuildforyou jouw partner. Neem gerust contact met ons op voor een aanbod op maat. Website laten maken Leeuwarden begint bij WEBuildforyou.
Dankzij ons modulaire concept bepaal jij jouw budget

Je bent ze vast al tegengekomen op het internet. Al die aanbieders die je prachtige website pakketten aanbieden. Maar weet je eigenlijk wel of dit pakket past bij jouw behoefte? Of je niet teveel betaalt of te weinig krijgt? En later alsnog duurdere extra’s bij moet kopen? Wij geloven in een module concept waarbij jij zelf bepaalt wat je nodig hebt en alleen betaalt voor wat je gebruikt.


VANAF €399 - BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

Een website laten maken voor mijn bedrijf in Leeuwarden bracht mij bij de professionals van WEBuildforyou


Laat ons jouw website maken.

Als jij hebt gezocht op ‘Website laten maken Leeuwarden’, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.


MEER INFORMATIE