WEBSITE DESIGN

Wij maken betaalbare en professionele WordPress websites die je zelf heel eenvoudig kunt onderhouden. En het mooie is, je betaalt nooit te veel dankzij ons modulaire concept. Snel, simpel en betrouwbaar.
Betaalbaar Website Design

STEL ZELF JOUW IDEALE WEBSITE SAMEN EN BETAAL DUS NOOIT TE VEEL

Jouw website design is het online visitekaartje van jouw bedrijf. Een bekend gezegd luidt, “Je krijgt maar 1 kans om een eerste indruk te maken”. In de online wereld betekent dit dat jouw website de eerste indruk geeft op jouw bestaande en nieuwe klanten. Dus jouw website moet spreken!

De websites die wij maken zijn professioneel en smaakvol, allemaal  afgestemd op jouw specifieke wensen. Vanzelfsprekend zorgen wij er voor dat de website voldoet aan de gangbare eisen zoals opgesteld door het onafhankelijke World Wide Web Consortium. Onze websites zijn getest met de meest gangbare browsers en verschillende schermresoluties.website laten maken

Website design bij ons betekent …

Een basis website al vanaf €399

Jij bepaalt wat je extra wilt

Makkelijk in het beheer

Altijd afgestemd op jouw bedrijf

Ontworpen a.d.h.v. de laatste standaards

Responsive design, multi platform

Snel online en makkelijk vindbaar

Flexibel en schaalbaar

Uit te breiden zoals jij het wil

Wordpress als CMS

Inclusief support

Inclusief hosting

Inclusief gebruikshandleiding WordPress

... wij zijn pas tevreden als jij het bent


Het Website Design Proces

Het ontwerpen van een website doen wij altijd samen met jou in een paar eenvoudige  stappen.

DOELEN & WENSEN

We inventariseren jouw doelen en wensen om de beste passende designrichting te kiezen.

DESIGN

We doen jouw een aantal design voorstellen waaruit jij een stijl kiest die bij jouw bedrijf past.

ONTWIKKELEN

Op basis van het door jouw gekozen stijl, ontwikkelen we de website. Foto's en teksten worden gevuld. En natuurlijk testen we uitgebreid.

LANCERING

Het moment van live gaan van de website. Uiteraard staan we paraat om ondersteuning te bieden.Website Design Is Inclusief


Responsive Website Design


Zoekmachine Vriendelijk


Social Media Integratie


User Experience Design


Website Content Strategy


Installatie & Setup


Wordpress CMS Integratie


Cross Browser en Platform Testen


Onderhoud
Wat kost een website?

DANKZIJ DE MODULAIRE OPBOUW HEB JE DE KOSTEN ZELF IN DE HAND

Je bent ze vast al tegengekomen op het internet. Al die aanbieders die je prachtige website pakketten aanbieden. Maar weet je eigenlijk wel of dit pakket past bij jouw behoefte? Of je niet teveel betaalt of te weinig krijgt? En later alsnog duurdere extra’s bij moet kopen? Wij geloven in een module concept waarbij jij zelf bepaalt wat je nodig hebt en alleen betaalt voor wat je gebruikt.

Website kosten

Hoe werkt het modulaire concept?

Samen met jou stellen wij jouw eigen website samen zodat jouw website precies voldoet aan jouw behoefte. Je start hierbij altijd vanuit de BASIS WEBSITE welke wij voor €399 aanbieden. Is dit voor jou voldoende? Dan is dat de prijs. Wil je meer, dan betaal je per extra voor alle extra onderdelen. Simpel en eenvoudig.

In het modulaire concept kan je dus oneindig veel extra onderdelen aan jouw website toevoegen. Zo kan jij jouw website dus mee laten groeien met de ontwikkelingen van jouw bedrijf.

Dus wil je graag een nieuwsbriefsysteem, of een slider op de homepage? Uitgebreide formulieren voor offertes of misschien wel een boekingssysteem? Alles kan!

Naast extra functionele onderdelen waarmee je jouw website kunt uitbreiden, bieden we ook aanvullende services zoals ‘bedrijfslogo ontwerp’ of “GoogleAdwords campagne’ om jouw te ontzorgen.

Kortom, met het modulaire concept kan jij je eigen website samenstellen en betaal je nooit teveel!

Inhoud van de BASIS WEBSITE

Bekijk onze aanvullende services

IK WIL GRAAG EEN AANBOD OP MAATWEBSITE VANAF €399


Let Us Build
Your Website


Wij richten ons sterk op functie en bruikbaarheid en trainen je om jouw website te beheren zodat je ook zelf makkelijk aanpassingen kunt doen. Samen met jou zorgen we ervoor dat de informatie op de website gemakkelijk en intuïtief door bezoekers wordt gevonden, wat resulteert in een aangename en productieve gebruikerservaring.


NEEM CONTACT OP

Dingen die we Gedaan hebben

Bekijk enkele van onze meest recente showcases van onze tevreden klanten.


RECENTE SHOWCASES