SEO

Jouw website kan nog zo mooi zijn, zonder zoekmachine optimalisatie word je niet gevonden.
Zoekmachine Optimalisatie

In het Engels ‘search engine optimization (SEO)’ is het proces om de vindbaarheid van jouw website in Google te verhogen op een dusdanige manier dat jouw website in de onbetaalde top resultaten terecht komt. In het algemeen geldt dat hoe hoger jouw website is gerangschikt in de zoekresultaten, hoe meer bezoekers de website ontvangt van de gebruikers van de zoekmachine. Investeren in SEO loont dus en daar hoef je niet eens heel erg veel voor te doen. Goede teksten schrijven, doelgerichte landingspagina’s, linkbuilding, allemaal onderdelen waar wij jou bij ondersteunen.

On-Page & Off-Page Optimalisatie

Google bekijkt jouw website en webpagina’s en geeft daar als het ware een waarde aan. Hoe hoger de waarde hoe groter de kans dat je hoog in de zoekresultaten verschijnt. Het optimaliseren van de pagina’s om een hoge waarde van Google te krijgen wordt ‘on-page’ optimalisatie genoemd. De tegenhanger is ‘off-page’. Dit houdt in dat je ook buiten je eigen website het nodige moet doen om interessant gevonden te worden. Linkbuilding is daar een mooi voorbeeld. Wij helpen je om ook zaken off-page te optimaliseren.WAT DOEN WIJ

Laat je een complete website of webshop bij ons maken dan verzorgen wij de SEO van de webpagina’s. Heb je al een website maar wil deze een boost geven omdat de vindbaarheid te wensen over laat? Met onze online service ‘SEO’ kunnen wij je helpen je website en pagina’s te optimaliseren.


ZOEKWOORD ONDERZOEK

Zoekwoorden zijn essentieel. Daarom definiëren we samen met jou de juiste zoekwoorden voor een zo optimaal mogelijk resultaat.

WEBSITE OPTIMALISATIE

Wij zorgen er voor de website en de webpagina's worden geconfigureerd en geoptimaliseerd tbv vindbaarheid

LINK BUILDING

Wij geven tips en advies over hoe jezelf makkelijk inbound links kunt creëren. Natuurlijk kunnen we je hierbij ondersteunen.

METEN EN ANALYSEREN

'Meten is weten'. We geven je inzicht in de zoekresultaten, bezoekersaantallen en meer zodat jij kunt volgen wat er op jouw website gebeurd.
6x
Groei in zoekwoord positie


233%
Toename zoekverkeer


487%
Toename top 10 positie


129%
Toename bezoektijd


Waarom is SEO zo belangrijk voor jouw bedrijf?


Positie in Google

Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 85% van alle websites gevonden wordt via zoekmachines zoals Google


Grote Zoekmachines

96% van de internetgebruikers begint de zoektocht op het web via één van de grote zoekmachines (Google, Bing, Yahoo)

Verleid Klanten

Een goede SEO visie en een zoekvriendelijk webdesign helpen je om klanten naar jouw website trekken


Effectieve Strategie

SEO stelt je in staat om zoekwoorden te selecteren voor zoekopdrachten die door potentiële klanten worden uitgevoerd

Consument Perceptie

Consumenten vinden websites die hoog in Google scoren over het algemeen betrouwbaarder


342 Miljard Zoekresultaten

Begin van dit jaar zijn er in Google meer dan 17.5 miljard zoekopdrachten gegeven die 342 miljard zoekresultaten opleverdenLets Get Started
Your Project


Wij richten ons sterk op functie en bruikbaarheid en trainen je om jouw website te beheren als bedrijfsmiddel. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de inhoud van de website zo is geleverd dat bezoekers gemakkelijk en intuïtief de informatie kunnen vinden die ze zoekt, wat resulteert in een aangename en productieve gebruikerservaring.


NEEM CONTACT OP