LOGO LATEN MAKEN

Een goed logo maakt indruk. De kleuren kloppen, de lijnen kloppen, de lettertypes kloppen, alles klopt. Wij helpen graag jouw bedrijfslogo te ontwerpen.
Een professioneel bedrijfslogo

Laten we eerlijk zijn. De meeste kleine ondernemers freubelen zelf een logo in elkaar. Helaas ziet het zelfgemaakte logo er bijna altijd onprofessioneel en goedkoop uit. Wij raden je echt aan een professioneel logo te laten ontwerpen. Zo’n professioneel logo laten maken ziet er meteen goed uit en als je door je uitstraling 1 extra klant weet te overtuigen heb je de investering meteen al weer terugverdiend!
Logo-laten-maken


Een logo laten maken betekent …

Een design op maat

O.b.v. jouw huisstijl voorkeuren

Een logo die past bij jouw bedrijf

Meerdere voorstellen

Jouw eigendom

Wij zijn pas tevreden als jij het bent
Logo Laten Maken Voor eenmalig €250


Aan de hand van jouw wensen maken wij 3 verschillende logo ontwerpen. Daarvan mag je er 1 uitkiezen. Op jouw aanwijzingen passen we deze eventueel nog een keer aan in een correctieronde. Het logo kan je gebruiken voor al je reclame doeleinden en jij wordt eigenaar van de bronbestanden. Je kunt er dus mee doen wat je wilt. En dat alles voor slechts € 250 eenmalig.


Complete huisstijl Laten Maken Voor eenmalig €595


Wil je niet alleen een logo laten maken, maar ook briefpapier, visitekaartjes en enveloppen? Dat kan ook! Voor € 595,- ontwerpen we zowel een logo, briefpapier, visitekaartjes en een envelop voor je. Bij oplevering krijg je alle bronbestanden waarmee je eigenaar wordt van alle designs en makkelijk je drukwerk kan laten drukken bij een drukkerij.


NEEM CONTACT OP


logo laten maken & huisstijlLaat ons jouw bedrijfslogo of huisstijl ontwerpen


NEEM CONTACT OP