FUNCTIONALITEIT OP MAAT

Zoek je een bepaalde mogelijkheid of functionaliteit die je op maat wilt laten inbouwen? Dat kan. Ons uurtarief is € 75,- Vooraf schatten we in hoe lang we er mee bezig zijn. Simpel, snel en transparant.
Uniek functionaliteit voor jouw website

In theorie kunnen we elke soort module voor je bouwen die je kan bedenken. Hoe meer tijd wij nodig hebben om de module voor jou te bouwen, hoe duurder het wordt. Klinkt logisch toch? In principe kan je ervan uitgaan dat het op maat laten maken van een module relatief duur is, omdat we van scratch af aan iets nieuws moeten bedenken, uitwerken en bouwen. Maar dan heb je wel precies wat jij wilt!
custom-webdesign


Functionaliteit op maat betekent …

Wij maken precies wat jij wilt

Een vast uurtarief van €80

In principe is alles mogelijk

Vooraf duidelijk inzicht in de behoefte

Hoe meer bouw tijd, hoe meer geld het kost

Agile werken voor optimaal resultaat

… functionaliteit op maat is mooi aangezien je iets uniek krijgt. Wees je er echter bewust van dat jij een duidelijk beeld moet hebben van wat je wilt. Omdat jij betaalt voor de tijd die wij aan het project besteden kan het totaal budget voor functionaliteit op maat snel oplopen.
Ook voor maatwerk kan je bij ons terecht

Afhankelijk van jouw wensen geven wij je inzicht in de mogelijk totaal kosten. De uiteindelijke prijs hangt dus sterk af van de complexiteit van je wensen. Meer weten?


NEEM CONTACT OP