EEN BASIS WEBSITE VOOR EENMALIG €399

Met de basis website heb je het ideale vertrekpunt voor jouw eigen ultieme website.

Een mooi vertrekpunt

Met de BASIS WEBSITE heb je alles in huis om jouw bedrijf online aan de wereld te tonen. Je eigen gekozen design, je eigen domeinnaam en natuurlijk jouw bedrijfslogo. Snel, eenvoudig en betaalbaar.

basis website

Inhoud Van De Basis Website

Eenmalig €399, geen abonnementskosten

Installatie WordPress CMS

Zelf te kiezen website design thema

4 Ingerichte pagina's

Gratis 1 jaar hosting

Gratis .nl domein

Onbeperkt e-mailadressen

Onbeperkt internet verkeer

Dagelijkse backup van de website

6 Maanden gratis support

BASIS WEBSITE BESTELLENNEEM CONTACT OP

Zelf volledig alles in de hand. Grip op de kosten!


Vanuit de markt hebben wij gemerkt dat ondernemers sterk de behoefte hebben om meer zelf te doen als het gaat om het kunnen aanpassen van teksten, foto’s en dergelijke op de website maar liever niet bij iedere vraag een duur webdesign bureau willen aanhaken. Het idee van de BASIS WEBSITE is geboren.

Bij de BASIS WEBSITE staat het ‘zelf doen’ dus centraal. Wij faciliteren jou om gemakkelijke kleine aanpassingen op de website door te voeren. Jij beheert dus als het ware zelf jouw website. Zo bespaar jij kosten en bepaal jij zelf wat en wanneer je iets wilt aanpassen.

Uiteraard helpen we jou om de website live te krijgen. Wij verzorgen in ieder geval voor alle technische zaken zodat jij je alleen nog druk hoeft te maken over teksten en beeldmateriaal (overigens kunnen we dit ook voor jou doen dankzij onze aanvullende services). Samen zorgen we er voor dat de website voor live gang er super uit ziet.

En wil je liever volledig focussen op ondernemen, dan kunnen wij jou uiteraard volledig ontzorgen en het complete beheer voor jou doen. Neem in dat geval even contact met ons op voor een aanbod op maat.


kostenbeheersing

Wordpress CMS


Website beheren met WordPress


Al onze websites worden gemaakt met WordPress. WordPress is één van de meest veelzijdige en in gebruik makkelijke content managementsystemen. Wel zo fijn als jij zelf het beheer wilt gaan doen.

Als je bij ons jou website laat maken en zelf het beheer gaat doen ontvang je een gebruikshandleiding van WordPress. Met de informatie uit de handleiding ben je goed in staat om basis aanpassingen zelf te doen. En heb je behoefte aan meer WordPress training dan kunnen wij die voor jou verzorgen. Uiteraard blijven wij voor vragen en problemen ook na oplevering bereikbaar.Wat kan je van ons verwachten?


Wij houden van duidelijkheid vooraf. Daarom geven we hieronder nog even kort en bondig aan wat je van ons mag verwachten en wat wij van jou verwachten wanneer je kiest voor de BASIS WEBSITE. Uiteraard kan je zelf jouw website uitbreiden of kunnen wij meer voor jou doen. Kijk dan even bij onze aanvullende services.


WAT DOE JIJ

 • Jij kiest een domeinnaam
 • Jij kiest een website design
 • Jij levert de tekst en beeldmateriaal voor 4 pagina's
 • Jij levert jouw bedrijfslogo
 • ... en meer niet. Simpel, snel en zonder gedoe!

WAT DOEN WIJ

 • Wij registreren jouw domein (alleen nieuwe domeinen)
 • Wij verzorgen de hosting (6 mnd gratis) *
 • Wij installeren Wordpress en basis plugins
 • Wij implementeren jouw gekozen website design
 • Wij maken jouw 4 basis pagina's op orde
 • Wij maken e-mailadressen voor jou aan
 • ... en we zorgen dat jouw website draait!

* Kijk hier voor de hosting tarieven na 6 maanden.


En wat als de BASIS WEBSITE niet toereikend is?

Breidt jouw website uit dankzij ons modulaire concept


Heb je behoefte aan meer pagina’s, of wil je misschien een mooie slider op de homepage? Wil je ook producten verkopen en uitgebreide formulieren gebruiken? Dat kan allemaal dankzij ons modulaire concept.

In het modulaire concept kan je oneindig veel extra onderdelen aan jouw website toevoegen. Zo kan jij jouw website dus mee laten groeien met de ontwikkelingen van jouw bedrijf.

Ben je nieuwsgierig over het modulaire concept en wil je weten wat dit voor jouw website betekent? Aan de hand van jouw eisen en wensen maken wij een aanbod op maat.


IK ONTVANG GRAAG EEN AANBOD OP MAAT
Website kosten


Wil je meer informatie?

Neem dan even contact met ons op en we geven je binnen 1 werkdag een reactie.


NEEM CONTACT OP