AANVULLENDE SERVICES

Naast website design en webshop ontwikkeling bieden we extra services om jouw nog meer te ontzorgen en jouw website nog succesvoller te maken. Deze extra services bieden we tegen zeer concurrerende tarieven aan. Wanneer je een van deze diensten wenst te bestellen, kan je dat in het contactformulier aangeven.
Hieronder tref je onze meest afgenomen aanvullende services. Ben je op zoek naar iets specifieks, neem dan contact op.

LOGO ONTWERP

Ga je een nieuw bedrijf starten en heb je een professioneel logo nodig? Wij ontwerpen graag één voor je op basis van jouw wensen.

Meer Info

WEBTEKSTEN SCHRIJVEN

Meteen perfecte teksten op jouw website en optimaal gevonden worden? Laat één van onze tekstschrijf-partners je teksten professioneel schrijven.

Meer Info

GOOGLE ADWORDS

Wil je direct in de top resultaten van Google staan om veel bezoekers te krijgen? Dan is adverteren in Google de meest effectieve manier.

Meer Info

PRODUCT VULSERVICE

Wil je een webshop maar hebt je geen tijd om jouw producten in de online shop te zetten, dan verzorgen wij dit gewoon voor jou.

Meer Info

SSL CERTIFICAAT

Het bekende groene slotje in de adresbalk betekent een extra beveiligde website. Informatie is veilig, wel zo fijn voor jouw klanten!

Meer Info

BEELDMATERIAAL SERVICE

Goed beeldmateriaal is essentieel voor jouw website. Maar heb je geen tijd om op zoek te gaan naar de juiste foto's, laat ons dan het beeldmateriaal verzorgen.

Meer Info

DOMEIN REGISTRATIE

Een nieuwe website betekent ook een websitenaam, oftewel een domein. Is jouw domein nog wel beschikbaar? Check het snel en laat ons de registratie doen.

Meer Info

FUNCTIONALITEIT OP MAAT

Wil je jouw website uitbreiden of wil je bepaalde aanpassingen doen? Ook dat kan met onze maatwerk dienst. Een vast uurtarief. Uiteraard geven we je vooraf een inschatting van de kosten.

Meer Info

SUPPORT

Kom je er zelf even niet uit? Of heb je regelmatig nieuwe ideeën voor je website maar geen tijd? Dan staat ons supportteam klaar.

Meer Info

WORDPRESS TRAINING

Wil je graag zelf meer website aanpassingen doen, maar weet je niet zo goed hoe WordPress werkt? Volg dan een Worpdress training.

Meer Info

WORDPRESS HOSTING

Jouw website of webshop 24/7 online. Dankzij onze volledig verzorgde wordpress hosting ben jij volledig ontzorgd

Meer Info


Op Zoek Naar Iets Anders?

Laat het ons weten en we geven je binnen 1 werkdag op al jouw vragen.


NEEM CONTACT OP